Abonati-va la newsletterul nostru
  PROFIX GROUP TIMISOARA TECHNOLOGY CENTER
COMPLETE PROFESSIONAL SOLUTIONS

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ISTORIC
2009 ....................

Deschiderea Parker-Store in Timisoara cu inagurare pina in iunie 2009.

2008 ....................

S-a initiat productia de furtune Parker care se va finaliza pina la sfirsitul anului.

2007 ....................

Este numita reprezentant oficial in Romania pentru distributia de masini FARRINA Italia: abkanturi, ghilotine, masini de debitat cu plasma.
Se finalizeaza separarea completa a domeniilor de activitate pe cele 3 firme din grup si se trece la organizarea activitatii la nivel de GROUP.

2006 ....................

Se initiaza ideea de grup, cele 3 domenii ale firmei: servicii, comert, productie fiind preluate de firme de sine statatoare care functioneaza in GROUP PROFIX. Se dezvolta productia de masini specializate pentru domeniul automotive, prin constructia a o serie de masini pentru Gantois Romania, Continental Automotive Product, Automobile Dacia.

2005 ....................

Demareaza activitatea de constructii de masini noi specializate, cu proiectare
la tema sau executie dupa model sau proiect. Dezvolta activitatea de prelucrari mecanice trecind la productie de subansamble mecanice, proiectare si executie de blocuri, grupuri
si agregate hidraulice.

2004 ....................

Parker achizitioneaza Denison, astfel Profix devine distribuitor Parker, dezvoltand activitatea de distributie. Activitatea comerciala a firmei creste si se infiinteaza in acest sens un compartiment de vanzari in firma si o retea de distributie in tara. Dezvolta relatii de colaborare cu firme mari: Arcelor Mittal, Petrom, Delphi Pakard, UCM Resita, Hydro Engineering, Energomontaj, Hidroelectrica, Alro Slatina, Comelf Bistrita.

2003 ....................

Demareaza activitatea de prelucrari mecanice, prelucrari prin aschiere.
Este autorizata ca distribuitor in Romania pentru Internormen Filter Germania, producator de filtre hidraulice si Balluf Germania, lider mondial in domeniul senzorilor, limitatorilor, traductorilor.
Implementeaza managementul calitatii ISO 9001/2000 si este certificat SRAC si IQNET.

2002 ....................

Isi extinde domeniul de colaborare cu firme din domeniul automotive.
Incepe colaborarea cu Automobile Dacia Group Renault si Auto Chassis International in domeniul reviziilor de utilaje si livrare piese de schimb.
Devine integrator pentru Schneider Electric Germania, producator de echipament electric, automate programabile, convertizoare, senzori, limitatori.

2001 ....................

Este autorizata si numita reprezentant in Romania al firmei Acu - Rite Germania producator de sisteme de masura afisare, comenzi numerice. Demareaza activitatea de colaborare cu firme din domeniul automotive. Incepe activitatea de montaj, instalare, punere in functie, service linii de productie noi automatizate in Continental Automotive Product.

2000 ....................

Este numita reprezentant oficial in Romania al firmelor Denison Hydraulics Franta cu renume in domeniul echipament hidraulic si al firmei Anilam S.U.A., producator de sisteme de masura afisare si CNC. Dezvolta activitatea comerciala in domeniul echipamentelor hidraulice si a sistemelor de masura-afisare, asigurind asistenta tehnica, montaj, service.

1999 ....................

Dezvolta serviciile in domeniul masinilor unelte si a utilajelor cu executie de reparatii capitale mecanice, executie geometrie si realizare parametrii mecanici.
Executa o serie de modernizari si reparatii capitale la o gama larga de masini si utilaje: masini de injectat mase plastice , masini de turnat sub presiune, masini de electroeroziune, freze , strunguri, masini de rectificat, masini de gaurit, prese, abkanturi, ghilotine etc.

1998 ....................

Devine reprezentant oficial in Romania pentru Ponar Polonia, producator
de echipament hidraulic sub licenta Rexroth.
Dezvolta activitatea de proiectare instalatii hidraulice, asistenta tehnica, vanzari echipamente hidraulice.

1997 ....................

Incepe comertul cu masini unelte second hand reconditionate clasice si cu CNC, dezvoltandu-si permanent capacitatea de reconditionare a acestora, gama si stocul de masini precum si piata interna si externa. Devine distribuitor oficial in Romania pentru Heidenhain Germania, lider mondial in traductoare de masura ,afisoare de cota,comenzi numerice.

1996 ....................

Firma Profix ,in paralel cu activitatea de service, dezvolta activitatea de proiectare si executie dulapuri de automatizare, integrari de comenzi numerice, automate programabile, sisteme de masura-afisaj, actionari si motoare si trece la modernizarea masinilor unelte prin inlocuirea echipamentelor vechi cu altele de generatie noua.

1992 ....................

Firma Profix se dezvolta pe baza de profesionalism, castigand clienti si piata prin suportul tehnic solid acordat si capacitatea de rezolvare a problemelor tehnice in domeniul service, mentenanta a echipamentelor electronice ale masinilor unelte automatizate cu comenzi numerice, devenind din firma de interes local firma de interes national.

1991 ....................

S.C. Profix S.R.L. este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Timisoara, ca firma cu capital integral privat roman, avand ca obiect de activitate de baza service, intretinere si modernizari masini unelte, precum si comercializare echipamente industriale si masini unelte.


al doilea articol
primul articol

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sediul central
Al. Martir E. Nagy, nr. 2
300706 Timisoara
Tel / Fax: 0256 222 223
E-mail: office@profix.ro

Home
Vanzari
Servicii
Productie

Parker Store
Clienti
Istoric
Contact
Hala productie
str. 1, nr. 65 B Sacalaz, judetul Timis
Tel / Fax: 0256 367 374


Site realizat de Web design timisoara